Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ergani'de madde bağımlılığı konferansı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ergani'de madde bağımlılığı konferansı

Sağlık

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Ergani Meslek Yüksek Okulunda sigara, alkol ve madde bağımlılığı hakkında öğrencilere konferans verildi.

Dicle Üniversitesi Ergani Meslek Yüksek Okulunda öğrencilere sigara, alkol ve madde bağımlılığı ile ilgili konferans verildi.

Ergani Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Mehmet Kaya konferansta yaptığı açılış konuşmasında; sigara, alkol ve madde bağımlılıklarının çok ciddi ve üzerinde durulması gereken konular olduğunu ve bu konuda gerekli tedbirlerin alınması için gerekli eğitimin verilerek gençlerin bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Ergani Devlet Hastanesinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Çetin Yaşar ise sigara, alkol ve madde bağımlılığının çağın en önemli tehlikeleri arasında yer aldığına dikkat çekti.

Madde bağımlılıklarının toplumda ciddi yaralar açtığına işaret eden Dr. Yaşar, “Madde bağımlılığının zararları kişinin bedeninden başlayarak ölümlere, şiddete ve kültürel bir yozlaşmaya neden oluyor. Gelecek nesillerin daha sağlıklı ortamlarda yaşaması için uyuşturucuyla mücadele etmeliyiz.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.