Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
E-Reçete Uygulamasında sorun çıkarsa
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

E-Reçete Uygulamasında sorun çıkarsa

Sağlık

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'nın e-reçete uygulaması bugün başladı.

Ancak hayata geçirilen e-reçete uygulamasıyla ilgili her hangi bir sıkıntı yaşanması halinde erecete@sanliurfasgk.gov.tr posta adresine her türlü sorun iletilebilir.

SGK'nın; üretiminden hastanın kullanımına kadar süren ilaç sirkülasyonunu takip edeceği MEDULA Eczane Provizyon Sistemi'ndeki alt yapı eksikliklerinden kaynaklanan kesintiler sebebiyle daha önce kısmen ertelediği uygulama, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da hayata geçirildi.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Kara, e-reçete uygulamasının Şanlıurfa’da başladığını belirterek, ''Tüm kentlerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bugünden itibaren reçeteleri elektronik ortamda yazma dönemi başladı. Hayata geçirilen e-reçete uygulamasıyla ilgili her hangi bir sıkıntı yaşanması halinde erecete@sanliurfasgk.gov.tr, posta adresine her türlü sorun iletilmelidir.”dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.