Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dünyaca ünlü paraşütçü Eshab-ı Kehf'te uçtu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dünyaca ünlü paraşütçü Eshab-ı Kehf'te uçtu

Sağlık

Dünyaca ünlü Base Jump atlayıcısı olarak bilinen Avustralyalı Cam Tracey, Tarsus'ta bulunan Eshab-ı Kehf'ten yamaç paraşütü ile uçtu.

Bolivya'daki İsa ve Moğolistan'daki Cengiz Han heykellerinden de serbest atlayışlar yapan 37 yaşındaki Avustralyalı Cam Tracey, Eshab-ı Kehf tepesinde yamaç paraşütü pistinden uçuşlar gerçekleştirdi.

Mersin’e, Tarsus Enduro Kulübü Başkanı Nihat Şan ve kulüp üyesi Turgut İçgören’in davetlisi olarak gelen Avustralyalı Cam Tracey, Eshab-ı Kehf’te test uçuşu gerçekleştirerek bölgede yılın 12 ayında yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceğini test etti.

Tarsus Enduro Kulübü Başkanı Nihat Şan ile birlikte uçuşlar gerçekleştiren Cam Tracey buradaki hava akımının oldukça elverişli olduğunu söyledi.

Tracey, “Bu bölgenin hem dinamik hem termik hava akımlarına uygunluğunu test ettim, bu açıdan bu bölge, yamaç paraşütçüleri için cazip yer olabilecek dünyanın sayılı yerlerinden birisidir.” dedi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.