Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Doğum Hastanesinde kuvöz ve vantilatör sıkıntısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Doğum Hastanesinde kuvöz ve vantilatör sıkıntısı

Sağlık

Sağlık Müdürü Hasan Doğan, kentte yoğun doğum olayından dolayı zaman zaman sıkıntılarının olduğunu ve bunu da aşmaya çalıştıklarını söyledi. Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yaşanan kuvöz ve veantilatör (yetişkin veya çocukların nefes almasına yardımcı olan cihaz) sıkıntısı vatandaşların tepkilerine neden oldu.
Hastanede ventilatör ve kuvözün olmamasından dolayı yeni doğan birçok bebek Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Elazığ, Malatya'ya gönderiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde 30 adet kuvöz 7 tane de ventilatör bulunuyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Hasan Demir, "Şanlıurfa ilimiz çok doğum olayının yaşandığı bir ilimizdir. Doğan çocuk sayısı fazla olunca küvöz ve ventilatör sayısı yetersiz kalıyor. Böylesi durumlarda başka hastanelere gönderiyoruz. Bu süreç içerisinde hastanede kapasiteyi artırmayı yapıyoruz. Bilindiği üzere yeni Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi yapılıyor. Bu hastanemiz bittiği zaman bu sıkıntılar ortadan kalkmış olacak"
dedi. İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.