Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da Dengeli Beslenme Toplantısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da Dengeli Beslenme Toplantısı

Sağlık

Diyarbakır'da Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu yapıldı. Toplantıda dengeli beslemenin topluma sağlayacağı katkılar üzerine duruldu.

Diyarbakır’da Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu Toplantısı Halk Sağlığı Müdürlüğü Laboratuvarında gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Doktor Seyfettin Sarıbaş’ın açılış konuşması yaptı. Sarıbaş, konuşmasında, Yeterli-Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulunun önemi ve Diyarbakır’a sağlayacağı katkılar üzerinde durdu.

Daha sonra Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Müdürü Doktr Ferah Gören, kurul üyelerine 2015Temmuz ayında yapılan toplantı kararları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Obezite birimi tarafından hazırlanan öneriler kurul üyeleri ile paylaşıldı. Katılımcı Kurum ve Kuruluşların memnuniyetlerini belirttikleri Yeterli-Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu toplantısında Üyelerin de değerli görüş ve önerileri ile alınan kararlar, Kurul Karar Defterine yazıldı ve imzalandı.

Kurul toplantısı 2016 yılında Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 4 merkez ilçedeki gençlik merkezleri kursiyerlerine yönelik planlanan eğitimlerin yapılması gibi kararlar alınarak sonlandırıldı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.