Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diş Tabipleri sıra gecesinde eğlendiler VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diş Tabipleri sıra gecesinde eğlendiler VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Sağlık

Mekezi İstanbulda Bulunan Uluslararası Diş Hekimleri Derneği (UDD)Şanlıurfa'da bir konukevinde düzenlenen sıra gecesinde Şanlıurfa türküleri eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Şanlıurfa'da İncisin Ağız ve Diş Merkezi tarafından düzenlenen ve Uluslararası Diş Hekimleri Derneği (UDD) üyelerinin katıldığı sıra gecesi programına Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kaya Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Sekreteri Mehmet Hamza Halıcı ve yüze yakın diş hakimi katıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Programda konuşan Uluslararası Diş Hekimleri Derneği Başkanı Bekir Uzun; biz buraya İstanbul Dernek merkezinden 41 üye ile geldik. buradanda üyelerimiz ve Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası üyelerininde katıldığı güzel bir program oldu. amacımız hem üyelerimize değişik bir atmosfer yaşatmak hemde yoğun iş stresini hafifletmek istedik. Şanlıurfa'da çok güzel bir gün geçirdik. bu akşamda burada sıra geceli bir eğlence programı düzenledik. çok güzel bir program oldu. katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.