Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Devlet Hastanesinde kalite artırma çalışması yapılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Devlet Hastanesinde kalite artırma çalışması yapılıyor

Sağlık

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Eğitim Birimi tarafından Genel Sekreterlik konferans salonunda Şanlıurfa’da görev yapan tüm sağlık tesislerimizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Eğitim Sorumluları Eğitime tabi tutuldu.


Eğitim Genel sekreterlik Eğitim birimi tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde konuşma yapan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN; Tüm sağlık bakım hizmetleri müdürlerine ve Eğitim hemşirelerine yaptıkları işi sahiplenmelerini, yaptıkları işle ilgili olarak şikâyet etmek, eleştirmek gibi lükslerinin olmadığını bu nedenle vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını istedi.Ayrıca Kaynakların etkin ve verimli kullanılması konusunda duyarlı davranmalarını söyledi.
Daha sonra eğitime kamu hastaneleri birliği genel sekreterliği Eğitim ve Kalite Birim Sorumlusu Uzman Serkan Uçan, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Birim Sorumlusu Uzman Özen Muslu, Eğitimci Elif Kara İZGÖRDÜ, Eğitimci Seher KUTLU ve Psikolog Ayda KARAKAŞ tarafından Hastanın ve refakatçilerin, hasta ziyaretçilerinin ve hastane çalışanlarının doğru bilgilendirme ve yönlendirmelerini sağlamak, hizmet almalarını kolaylaştırmak, huzur ve sükunun sağlanması, hastane idaresinin koyduğu kurallar çerçevesinde işlerin yürütülmesi,Kimsesiz ve bakıma muhtaç hastaların, kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi,Gelen hastaların hızlı ve eksiksiz veri girişlerinin yapılmasınınsağlanması,muayenesinin yapılması, Kaliteli bir toplu beslenme hizmeti nasıl verilmeli ve“Hizmet Kalitesinin Artırılmasına Yönelik Eğitim Modülleri” anlatıldı. Anlatılan konuların eğitim dokümanları eğitim hemşirelerine verilerek kendi hastanelerinde tüm personeli eğitmeleri konusunda bilgilendirildiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.