Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çocukları bu kez doktorlar anlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çocukları bu kez doktorlar anlattı

Sağlık

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi doktorları Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk umuttur, sevgidir, ülkenin geleceğidir” adlı eğitim seminerinde çocukların geleceğini anlattılar.

Karaköprü Belediyesi Nikah salonunda, Harran Üniversitesi ve Karaköprü belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Çocuk umuttur, sevgidir, ülkenin geleceğidir” seminerine konuşmacı olarak katılan kapsamında Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Öğretim Üyeleri çocukluk çağında yapılan aşılar, beslenme ve obezite ile uyuşturucu madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı konularında katılımcıları bilgilendirdiler.
Seminerde Yrd. Doç. Dr. Abdullah Solmaz, çocuklarda uygulanan aşılar ve aşının önemini anlatırken, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, çocuklarda beslenme ve obezite tehlikesi, Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı tarafından ise çocuklarda uyuşturucu madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile çocukları zararlı maddelerden korumanın yolları konusunda katılımcıları bilgilendirdiler.
Halkın büyük ilgi gösterdiği seminerde ebeveynleri yakından ilgilendiren konulardan bazıları olan çocukların hastalıklara karşı bağışıklık kazanması, obezite, çocukluk çağında büyük risk oluşturan bağımlılık yapıcı maddeler ve korunma yolları birçok yönüyle ele alındı.
Seminere Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.