Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çocuklar bakıcıya, kreşe bırakılabilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çocuklar bakıcıya, kreşe bırakılabilecek

Sağlık

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine bırakılabilecek.

Şanlıurfa’da Valilik kararıyla kentte sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine bırakılabilecek.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 68 nolu kararına göre, kentte sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilecek, veli/vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilecek.

Konuyla ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“3. İçişleri Bakanlığının 03.04. 2020 tarih 6235 sayılı Genelgesi ve 04.04.2020 tarih 12 Nolu İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklarımız ve gençlerimizin ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilmesi, veli/vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.