Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanına şiddet
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanına şiddet

Sağlık

Şanlıurfa'nın tek Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Dilek Ece, hasta yakınları tarafından uzun süredir tehdit edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Şanlıurfa'da çocuk talasemi, lösemi, orak hücre, hemofili, anemi ve kan hastalıkları çocuk talasemi, lösemi, orak hücre, hemofili, anemi ve kan hastalıkları konusunda tek bir uzman doktor görev yapıyor.

Şanlıurfa'da Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 ay önce Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı olarak atanan Dr. Dilek Ece, bazı hasta yakınları tarafından "Ölüm, kaçırma ile tehdit" edildiğini ileri sürerek "beyaz kod" vererek şikâyetçi oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Tabip Odası, " Şehrimizin tek Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan kadın meslektaşımıza 4 aydır süregelen tehdit nedeniyle yaşadığı beyaz kod müracaatında hukuki desteğimizi sunarak davaya müdahil olduk. Bu mesleğin yapılamaz hale gelmesine daha ne kadar göz yumacaksınız?" ifadelerini kullandı.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.