Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çiğ köfte yiyerek zayıflayın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çiğ köfte yiyerek zayıflayın

Sağlık

Tokluk hissi veren çiğ köfte, diyet listesine girdi. Günde 3 adet çiğ köfte yemek, hem metabolizma hızlandırıyor hem de kan şekerini düzenliyor.

Yaz aylarında çeşit çeşit denenen diyetlere bir yenisi daha eklendi. Etsiz yapılan ve içinde kullanılan baharatlar nedeniyle çiğ köftenin, zayıflamak için iyi bir tercih olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Ali Dereli, çiğ köftenin hem tok tuttuğunu hem de zayıflamaya destek olduğun söyledi.

3-4 TANE YETER

Dereli, çiğ köftenin 3-4 adet tüketildiğinde çok iyi bir ara öğün alternatifi olabileceğine dikkat çekerek, şunları kaydetti: "Esmer bulgurun kan şekerinize, cevizin kolesterolünüze, limon, acı ve baharatların metabolizma hızınıza olumlu etkilerini düşünecek olursak eğer, çiğ köftenin iyi bir tercih olduğu kanaatine varabiliriz. İyi kalite belgelerine sahip, sağlıklı olarak hazırlanmış, paketlenmiş ve saklama koşullarına dikkat edilmiş çiğ köfteye diyetinizde rahatlıkla yer verebilirsiniz. Dereli, çiğ köftenin bir öğün değil ara öğün olduğunun da altını çizdi.
Kaynak: Takvim


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.