Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Devlet Hastanesinden hasta açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Devlet Hastanesinden hasta açıklaması

Sağlık

Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Selim Topçu’dan çıkan haberlere yalanlama…

 

Ceylanpınar Devlet Hastanesi ile ilgili çıkan habere sert tepki gösteren Başhekim Topçu yaptığı yazılı açıklamada; “Gece gündüz demeden bayram seyran dinlemeden hizmet veren sağlık çalışanlarına şiddetin farklı bir boyutu olarak değerlendirdiğimiz bu gibi yıpratıcı haberlerden üzüntü duyduğumuzu belirtmek isterim. Sınırdaki çatışmaların sakinleştiği ve haber materyali bulmakta zorlanılan bu dönemde haber materyali olarak hastanenin seçilmesini doğru bulmamaktayız. Eksikliklerimiz olmasına rağmen mevcut imkânlar ölçüsünde kesintisiz olarak sağlık hizmeti devam etmektedir.

Haberde bahsi geçen müşahede odasında bekleyen hastalar meselesi: müşahede işlemi 4-6 saat süreyle hastanın gözlenmesi işlemi olup bazen bu süre 24-48 saat sürebilmektedir. Dolayısıyla müşahede odasında saatlerce beklenmesi çok anormal değildir. Zaten hastanın ifadesi ile gereken tedavi verilmiş ve müşahede odasında bekletilmiştir. Kardiyoloji uzmanı ve aynı zamanda başhekim olan hekimimiz normal mesai saatlerinde ve icap saatlerinde hasta bakmaktadır.

Bütün branşlar olmasa dahi hastanemizde başta ana branşlar olan dâhiliye, çoçuk hastalıkları ve kadın doğum olmak üzere diğer birçok branşta hekimimiz (göz hastalıkları, KBB, kardiyoloji, nöroloji, psikiyatri, genel cerrahi, cildiye, biyokimya, aile hekimliği, anestezi, üroloji, diş hekimi) görevlerine devam etmektedir. Geçici görevle değil hastanemiz kadrosunda çalışmaktadırlar. Diğer branşlar içinde ara ara geçici görevlendirmeler yapılmaktadır ve yeni dönem atamalar için talepte bulunulmuştur.

Diş hekimlerimiz hastane imkânları ölçüsünde hizmet vermekte olup daha ileri işlemler yapılabilmesi için çalışmalar devam etmektedir.

Hastane çalışanlarının fiziki ve psikolojik olarak uğradıkları şiddeti uzaktan izleyip hiç sesini çıkarmayanlar ve hastanede olumlu gelişmeleri görmezden gelenlerin sadece olumsuzluk üzerine haber ve yorum yapmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu gibi hareketlerin Ceylanpınar halkına bir şey kazandırmayacağını ifade etmek isteriz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.