Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama!

Sağlık

Kauçuktan yapılan emzik ve biberonlarda kansere neden olan MBT adlı kimyasal madde tespit edildi. Dünya Sağlık Örgütü, tüm çocukların susturulması ve uyutulması için kullanılan Emziklerin kanser yaptığını açıkladı.

Çocuklarınızda kullandığınız emzik ve biberonlar onların hayatını tehdit ediyor olabilir. Dünya Sağlık Örgütü kauçuk emzik ve biberonlarda 'MBT' denilen kanserojen bir kimyasal madde kullanıldığını açıklayarak anne babaları uyardı.
CİVA VE ARSENİK...
Alman Daily Mail gazetesinin haberine göre; araba lastiğinden geri dönüşüm yapılarak elde edilen maddede, civa ve arsenikle birlikte başka toksik kimyasallar da bulunuyor. Sadece emzik ve biberonlarda değil, çocukların oynadığı yumuşak oyuncaklarda da kanser yapan bu maddeye rastlandı. Dünya Sağlık Örgütü, MBT adlı kimyasalın aynı zamanda bulaşık eldivenleri, prezervatif, ayakkabı, hava yastıkları ve elastik bantlarda da kullanıldığı uyarısını yaptı.

ELDİVENLERDE DE VAR

Yapay çimlerde de bulunduğu belirtilen bu kimyasallar yüzünden futbolcuların hayatının tehlikede olduğu vurgulandı. Fransa'nın Lyon kentinde düzenlenen 8 ülkeden 24 uzmanın katıldığı buluşmada, uzun zamandır cilt alerjisine neden olduğu için suçlanan bu kimyasalın karsinojenlere yani kanser yapan maddeler listesine de eklenmesi gerektiği söylendi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.