Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bölgeye zırhlı ambulanslar geliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bölgeye zırhlı ambulanslar geliyor

Sağlık

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çatışmaların olduğu bölgelerde zırhlı ambulansların hizmet vereceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, özel bir televizyon kanalında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu, çatışmaların yoğun olduğu bölgelerde zırhlı ambulansların hizmet vereceğini söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, "Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulanslar devreye girecek. Özellikle o bölgelerde zırhlı ambulanslar hizmet verecek.” dedi.

Sağlık hizmetlerine yönelik ciddi saldırıların olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, “Çok ciddi olaylar yaşanıyor. Hastaneye roketatar geliyor. Hekimlerimiz sağlık personelimiz sığınağa iniyor. Doğum bekleyen anneler var, yatan hastalar var. Bunları bırakıp nasıl geri çekilebilirsiniz? Her türlü tedbiri alıyoruz. Ulaşılamayan bölgelere emniyet güçlerimizin desteği ile gidiyoruz. Normal hastalıklar dolayısıyla polikliniklerimize gelen hasta sayısı azaldı. Doğum ve diyaliz ve acil durumları çözmekte sorunumuz yok. Bölgede bir hafta 10 gün sonra bölge tamamen temizlendikten sonra eskisinden çok daha iyi koşullarda sağlık ve diğer alanlarda hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.