Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecikli Sağlık çalışanlarından Kutlu Doğum fidanları
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecikli Sağlık çalışanlarından Kutlu Doğum fidanları

Sağlık

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Birecik Devlet Hastanesi, Birecik belediyesi ve Birecik Fidanlık Müdürlüğü katkılarıyla ilçe sağlık çalışanları fidan diktiler.

Nisan ayında tüm Türkiye de kutlu doğum programlarının yoğun olarak yaşandığı şu günlerde Birecik’te çalışan sağlıkçılar, peygamberimiz “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.” hadisinden hareketle Birecik Fidanlık Mühendisliğin den temin edilen beş yüz adet çam fidanını, Birecik belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü tarafından temin edilen alana ağaçlarını diktiler.

Sağlıkçılara ağaç dikme etkinliğine Birecik devlet hastanesi baştabip yardımcısı Fuat USLUSOY, Hastane Müdürü Mehmet Şakir YILDIRIM, Aile Hekimleri sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Piknik havasında aileleriyle, çocuklarıyla ağaç dikme alanına gelen sağlıkçılar adın açıklama yapan Burhanettin GÖKÇE şunları söyledi.”Dinimizce ağaç dikmenin anlamı çok büyük ayrıca kutlu nebinin kutlu doğumuna denk getirerek bu ağaç dikme iş daha da anlam kazandı. Bu vesileyle kutlu doğum haftasını insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Yapılan gayretli çalışmaların ardından beş yüz adet ağaç fidanının yerlerine dikilmesinin ardından sağlık çalışanlarını ağaç dikme etkinliği sona erdi.

Mehmet DEMİRTAŞ/ BİRECİK


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.