Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da öğrencilere bisiklet desteği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da öğrencilere bisiklet desteği

Sağlık

Batman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından fiziksel aktiviteyi teşvik projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine bisiklet desteği verildi.

Batman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” çerçevesinde fiziksel aktiviteyi teşvik projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine törenle bisiklet desteği veridi.

Batman İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde gerçekleşen törene, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürü Vecheddin Acar, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden idareciler, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Halk Sağlığı Müdürü Vecheddin Acar, “Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ çerçevesinde, okullarda çocuklarımıza ve gençlerimize düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmaktadır. Sağlıklarının korunması, gelecekte sağlık sistemimiz üzerinde oluşabilecek potansiyel yükün azaltılması için fiziksel aktivitenin arttırılmasına yönelik çalışmalar Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından devam ettirilmektedir.” dedi.

Acar, bu amaçla bu yıl Batman’da bisiklet modülü dersini uygulayan ve okul bahçeleri bisiklet uygulama dersine uygun olan her okula 10’ar adet olmak üzere, 18 okula toplam 180 adet bisiklet alındığını belirtti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.