Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da 'Baba Destek Eğitimi Programı' devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da 'Baba Destek Eğitimi Programı' devam ediyor

Sağlık

Batman'da 3 yıldan bu yana verilen 'Baba Destek Eğitimi Programı' bu yıl da iki ayrı okulda ve 5 grup olarak devam ediyor.

Batman’da 3 yıldan bu yana verilen ‘Baba Destek Eğitimi Programı’ bu yıl da Atatürk Ortaokulu ve Fatih İlkokulunda olmak üzere iki ayrı okulda ve 5 grup olarak devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ve AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) arasında yapılan protokol gereği, Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri bünyesinde açılan ‘Baba Destek Eğitimi Programı’ 15 hafta ve haftada bir gün akşam saatlerinde uygulanıyor.

Baba Destek Eğitimi Programı Eğitimcisi Petrol Ofisi İlkokulu Müdürü Ümit Dursun, program çerçevesinde babalara; çocuklarla iletişim, çocukları dinleme ve kendini ifade etme, aile tutumları, çocuklarla zaman geçirme, çocukların bedensel, zihinsel, sosyal, duygusal gelişimleri konularında bilgilendirme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Dursun, bu konularda babalarının bilinçlendirildiğini ifade ederek, ‘Baba Destek Eğitimi Programı’na devam eden babaların her hafta yaklaşık 2 buçuk saat boyunca çocukları ile ilgili tecrübelerini ifade edebilecekleri ve diğer babalarla paylaşabilecekleri bir ortam oluşturulduğunu belirtti.

Batman’da iki okulda şu anda toplam 5 eğitmen ve 90 babayla kursların devam ettiği kaydedildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.