Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman Üniversitesi Kampüs alanına çam fidanı dikimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman Üniversitesi Kampüs alanına çam fidanı dikimi

Sağlık

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüs alanına 100 adet çam fidanı dikildi.

Batman’da özel bir otelin Müdürü Turgay Genç ve otelin Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan ile beraberindeki gazeteciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüs alanında 100 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

Batı Raman Kampüs alanına getirilen 100 adet çam fidanı, yapılan etkinlikle dikilirken, bu kapsamında kentte bir yeşil alan oluşturulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turgay Genç, sosyal sorumluluk bilinciyle kentte yeşillenme kültürünün halkta gelişmesi için böylesi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini ifade eden Genç, “Burada diktiğimiz fidanlardan burada okuyan öğrencilerin ve öğretim görevlilerin çok fayda göreceklerine inanıyorum. Bu kapsamda 10 kızılçam fidanı diktik. Batman’a hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sürdürmeye devam ediyoruz. Amacımız, Batman’ın daha yeşil bir kent haline gelmesini sağlamaktır. Kentte ağaçlanma çoğaldığı zaman şehir daha yaşanır hale gelecektir. Herkesin bu tarz kampanyalarla topluma örnek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu tarz faaliyetlerimizle kentte hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.