Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başhekim Yaztürk'e Sert Tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başhekim Yaztürk'e Sert Tepki

Sağlık

Türk-Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Selami Balcı, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Şahin Yaztürk'ün sağlık çalışanlarına çifte standart uyguladığını ileri sürerek, Yaztürk'e sert tepki gösterdi.

Türk-Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Selami Balcı yazılı olarak yaptığı açıklamalarda Balıklıgöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Şahin Yaztürk'ü çok ağır ifadelerler eleştirerek, Yaztürk'ü adaletli olmamakla ve oturduğu makamdan güç almakla suçladı.

İşte sendika adına yapılan o açıklama; Sağlık çalışanlarının sorunları her gün bir başka boyut kazanmakta ve her gün başka bir şekil almaktadır.
Yanlış sağlık politikalarının yerle yeksan ettiği sağlık çalışanlarını, şimdi de benim sendikamın üyesi değil diye, Hastane Başhekimince ötekileştirilmeye çalışılmaktadır.
Sağlık çalışanları arasında adam kayırmacılığı ve çifte standart uygulamaları ayyuka çıkmıştır.
Sağlık çalışanlarının görev yerleri ve çalıştığı birimler, liyakat ve yeterliliğe göre değil, sendikal tercihlere göre belirlenmektedir.
Görevleri hastanenin düzen ve intizamını tesis etmek olan zatı muhteremler, kendilerine vazife olmayan sendikal meselelerle uğraşmakta ve kurumda ne adalet ne de huzur bırakmışlardır.
Bu personel benim sendikam üyesi, ama o personel, diğer sendika üyesidir diye, idareciye yakışmayan bir tutum sergilemektedirler.
Hâlbuki yüce Peygamberimiz “idarecinin bir günlük adaleti, altmış yıllık nafile ibadetten daha üstündür” ve “Kıyamet Günü, Allah’ın sevmediği ve en uzağı zalim idarecilerdir” diye buyurmuştur.
Görülüyor ki; bu şahıslar, hadisi-şerifte belirtildiği gibi Allah’ın gazabını tercih etmişlerdir.
Türk Sağlık-Sen olarak, kurumlarımızın zarar görmemesi adına, uzlaşmacı bir tavır sergiledik ve hep diyalogtan yana olduk. Yetkililer ile defalarca görüşmemize rağmen, bir mesafe kat edemedik.
Verilen sözlere rağmen, yaşanan mağduriyetler ve haksızlıklar çözülmedi.
Görülüyor ki; bizim iyi niyetimiz, sabrımız ve hoşgörümüz malum şahıslar tarafından suiistimal edilmektedir.
Artık bıçak kemiğe dayanmıştır!
Bilinmelidir ki; üyelerimizin hakkını kimseye ama hiç kimseye yedirtmeyeceğiz. Hesabını başta hukuk önünde olmak üzere, meşru her platformda arayacağız.
Bunu da söke söke alacağız.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.