Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başhekim Mardinli'den aşılanma çağrısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başhekim Mardinli'den aşılanma çağrısı

Sağlık

Şanlıurfa'da covid-19 aşı olma sayısındaki düşüklüğün ardından Özel Şanmed Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şeref Mardinli'den aşı olma çağrısı geldi.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Özel Şanmed Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şeref Mardinli, özel hastanelerde de güvenli bir şekilde aşı olunabildiğini açıkladı.
koronavirüs salğını ile mücadelenin en önemli unsurunun aşı olduğununu dile getiren Başhekim Mardinli, bu doğrultuda ilimizde aşılanma seviyesinin bir an önce yukarıya çıkması için herkesin üstüne düşen sorumluluğu yapması gerektiğini söyledi.
İçinde bulunduğumuz pandemi döneminden bir an önce kurtulmanın başlıca yolunun aşılanma olduğunu,başta ailemiz sevdiklerimiz ve toplum sağlığı için aşılanmanın sosyal bir sorumluluk haline geldiğini,Tüm kamu ve özel hastaneler de,aşı noktalarında, hızlı ve güvenilir bir biçimde aşı olabileceklerini belirterek, tüm Şanlıurfalıları bir an önce aşı olmaya davet etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.