Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başhekim Güzelçiçek'ten Hastaneye Giden Vatandaşlara Önemli Uyarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başhekim Güzelçiçek'ten Hastaneye Giden Vatandaşlara Önemli Uyarı

Sağlık

Göreve gelmesinden sonra başlayan Koronavirüs Salgını ile birlikte Şanlıurfa Harran Tıp Hastanesinde başarılı bir süreç geçiren Başhekim Ahmet Güzelçiçek, Hastaneye başvuran hastalara hayati önemde uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa'da koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele konusunda öncü bir kurum olarak görev yapan Şanlıurfa Harran Tıp Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek, Hastaneye başvuran vatandaşları uyararak, zorunlu olmadan hastanelere başvurulmamasını istedi.

Günde yüzlerce Koronavirüs testi yapan Hastane, Başhekim ahmet Güzelçiçek yönetminde başarılı çalışmalarla isminden söz ettirmeye devam ediyor.

 Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başhekim Ahmet Güzelçiçek, "Sağlığınız için zorunlu haller dışında hastanelere müracaat etmeyiniz ve gelmeden önce randevu alınız. Hastanelerde mutlaka maske takınız ve sosyal mesafeye dikkat ediniz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.