Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Koca'dan Bayramı ve cami açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Koca'dan Bayramı ve cami açıklaması

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun "Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?" sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Önümüzdeki günlerde salgının seyri bu konuda etkili olacak" dedi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle gerçekleşen Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin salgını kontrol altına aldığını belirten Bakan Koca, bu başarıda filyasyon ekiplerinin önemli rol oynadığı ifade etti. 

CAMİLERİN AÇILMASI GÜNDEME GELEBİLİR

Camilerle ilgili doğrusu dünyada yer yer bazı uygulamaların olduğunu biliyoruz. Türkiye'de de salgının seyrine göre gündeme gelebilir. Önümüzdeki günler zannediyorum bu konu gündeme gelmiş olur. Tedbirli ve belli kuralları olmak kaydıyla hükümette gündem olmuş olur. 

BAYRAMDA KISITLAMA OLACAK MI?

Bağışıklık haritası için çalışmalar ne zaman başlayacak?) Kimlere bu testin yapılacağı tespit edildi. Biz bu dönemde PCR testini yapmak istiyoruz. Ama bu anlamda becerebilirsek PCR'a ilave bir antikor testi ilavesi de yapmak istiyoruz. Muhtemelen haftaya başlamış oluruz. 150 bin kişiye yapılacak son derece önemli bir çalışma.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.