Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAKAN AKDAĞ ÜNİVERSİTE HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAKAN AKDAĞ ÜNİVERSİTE HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesinde yapımı devam eden 600 yataklı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hafta sonunu Şanlıurfa’da geçiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ ziyaret programları arasında yer alan ve inşaatı devam eden Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde incelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’nun yerleşke girişinde karşıladığı Bakan Akdağ’la birlikte Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Milletvekili Mahmut Kaçar ve Bakanlık Bürokratları ziyarette yer aldı.

600 yataklı hastane inşaatına girerek üniversite yapı işleri dairesi görevlilerinden bilgi alan Bakan Akdağ özellikle hastanenin hasta odalarında incelerde bulundu.

Bakan Akdağ ve beraberindeki yetkililer Rektör Mutlu ile birlikte daha sonra üniversite yerleşkesinde bulunan Feyzullah Konağına geçerek Rektör Mutlu’dan hastane hakkında brifing aldı.

Brifing sonunda bir açıklamada bulunan Bakan Akdağ “Hastane projesinin çok uygun olduğunu, hastanenin faaliyete geçmesiyle bölgenin sağlık sorunlarını hafifleteceğini ümit ettiğini söyledi.

Bakan Akdağ, Harran Üniversitesinin Osmanbey Yerleşkesinin çok gelişmiş olduğunu da ifade ederek, Rektör Mutlu’ya teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Üniversite şeref defterine imzalayan Bakan Akdağ’a Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu tarafından ziyaretleri anısına divit kalem takımı takdim edildi.
GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.