Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bahçelievler Sağlık ocağında neler oluyor?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bahçelievler Sağlık ocağında neler oluyor?

Sağlık

Şanlıurfa’da 30 bin kişiye hizmet veren 6 Nolu Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi’nin kapısı bugün ilginç kararla çalındı. Yıkılacak gerekçesi ile kapısı çalınan merkezde neler oluyor.

Belediyenin ihalesi gereği Topçu Meydanı Projesi kapsamında yıkılacak yıkılmayacak tartışmaları neticesinde Vali Celalettin Güvenç’in talimatı ile yıkılmayacak kararına varıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi’nin çalışanları yaptıkları görüşmede Sağlık ocağında hizmetin aynı mekanda süreceği ifade edilmişti. 
Ancak Şanlıurfa Belediyesi sağlık ocağı olarak değil, ilk etapta Zabıta merkezi olarak hizmet vereceği tarihi binada daha sonra ise Cafe veya çay bahçesine dönüştürme endişesi ile Bahçelievler halkı tetirdin. 
Bilindiği gibi 30 bin kişiye sağlık hizmeti sunan merkezde, 1997’den beri hastalar tedavi ediliyor. Koruma altına alınarak sit alanı olarak belirlenen tarihi bina Topçu Meydanı Projesi kapsamında restore edilecek.
Topçu Meydanı projesi kapsamında ilgili müteahhit tarafından yaklaşık 2 haftadır şantiye elemanlarının lavabo konteynırlarının sağlık merkezi girişine kuruldu.
Konuyla ilgili olarak Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 Muhtardan herhangi bir girişimin olmaması vatandaşı daha da endişelendiriyor. 
Vatandaşlar; Bu şehrin mülki amiri Vali mi Belediye Başkanı mı diye soruyorlar?
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.