Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakaleye 75 Yataklı Hastane
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakaleye 75 Yataklı Hastane

Sağlık

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz''Hükümetimizin sağlık alanındaki yatırımları hız kesmeden devam etmektedir ‘' dedi. Sağlık alanında durmak yok hizmete devam dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz Basın Danışmanlığı aracılığıyla yaptığı açıklamada, sağlık alanına çok önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Özyavuz "Bölge halkımızın uzun süredir talep ettiği ve sağlık alanında büyük bir açığı kapatacağına inandığımız için tarafımızca da takip edilen Harran İlçemizde Meydankapı ve Parapara köylerine sağlık ocağı, Akçakale ilçemizde ise İncedere Sağlık Ocağı ve 75 yataklı hastane 2010 yatırım programına alınmış olup, en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine açılacaktır. Akçakale ve Harran'da yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını dilerim'' dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz,AK Parti Hükümeti olarak hizmetlerine ara vermeden devam edeceklerinin altını çizdi.

Coşkun ATAN www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.