Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ahmet Polat, oğluna ikinci kez hayat verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ahmet Polat, oğluna ikinci kez hayat verdi

Sağlık

Şanlıurfa Tarım ve Orman Müdürlüğünde çalışan Ahmet Polat böbrek nakli bekleyen oğluna böbrek vererek adeta ikici kez hayat verdi.

Antalya'da başarıyla gerçekleşen ameliyat sonra Böbrek nakli olan İlyas ve baba Ahmet Polat hızla sağlıklarına kavuşuyorlar.

Başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini belirten Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi: "Polat Ailesi'nin ilk çocuğu olan İlyas Polat (31), 3 yaşında astım bronşit hastalığı sebebiyle antibiyotik tedavisi gördü. Yoğun ilaç tedavisinin ardından hasar oluşan böbrekleriyle yaşam mücadelesini sürdüren İlyas, yüzde elli çalışan tek böbreği ile hayata tutunmaya devam etti. Ancak doktorlar acil böbrek nakli gerektiği haberi verilince, babası Ahmet Polat'a Şanlıurfa 'dan hastanemize gelerek, böbrek nakli için başvuru da bulundu. Merkezimiz uzman doktorları tarafından yapılan tetkikler sonucunda babasının dokularının uyması sebebiyle, 31 Aralık 2018 tarihinde merkezimizde gerçekleşen başarılı böbrek nakliyle hayata dönen İlyas ve babası Ahmet Bey'in sağlık durumları gayet iyi. Polat Ailesi'ne bundan sonrası için sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyoruz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.