Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aç kalan hayvanlar için yem bırakıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aç kalan hayvanlar için yem bırakıldı

Sağlık

Kızılay Batman Şubesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan hayvanlar için şehrin belli noktalarındaki park ve bahçelere yem bıraktı.

Kızılay Batman Şubesi bu yılda hayvanları unutmadı. Kızılay Şubesi üye ve gönüllüleri ile birlikte artan soğuk kış koşulları ile birlikte yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve kuşları beslemek için şehrin belli noktalarına ekmek ve yem bıraktı.

Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurumumuz her zaman şefkatini göstermiştir. Kızılay Batman Şubesi olarak sadece insan için değil doğada yaşayan diğer canlılar için de elimizden geleni yapmaktayız. Yaratılan her canlıya karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır. Muhtaçlara yardım etmek bizim görevimizdir. Bu soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan canlılara da şehrin belli noktalarına, park ve bahçelere yem bırakarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda da halkımızı duyarlı olup bu konuda desteğe davet ediyorum. Herkes kapısının veya penceresinin önüne yem bırakarak kuşların açlıktan ölmesini engelleyebilir.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.