Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
65 yaş üstü olanlar belgeleri ile sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

65 yaş üstü olanlar belgeleri ile sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar

Sağlık

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı engelline takılan 65 yaş üstü esnaf bireyler, belge ibrazı halinde sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 68 nolu kararına göre, kentte 65 yaş üstü vatandaşlar şletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgelerse dışarı çıkabilecek.

Konuyla ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1. İçişleri Bakanlığının 21.03. 2020 tarih 5762 sayılı Genelgesi ve 21.03.2020 tarih ve 5 Nolu İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız arasındaki işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenlerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.