Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
500 yataklı hastaneden Devteştine semt polinikliği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

500 yataklı hastaneden Devteştine semt polinikliği

Sağlık

Devteşti'ye Semt Polikliniği Eğitim Araştırma Hastahanesi tarafından Devteşti mahallesinde Celal demir isimli bir hayırseverden kiralan binada tam teşekküllü Semt Polikliniği yapılıyor.

 
Eğitim Araştırma Hastahanesi Baş Hekimi Opr. Dr. İdris Ahmet Çakır, Semt Polikliniğinin yapılması çalışmalarını bizzat yönlendirirken, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Başkan Yardımcısı Av.Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyelerinden Ec. Mehmet Kaya ve Ö.Faruk Gürkan de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
 
Semt Polikliniği olarak hazırlanan binanın 3 katının kullanılacağını belirten Eğitim Araştırma Hastahanesi Baş Hekimi Opr. Dr. İdris Ahmet Çakır, "Binanın alt katı otopark, zemin katı Acil servis ve üst kat ise poliklinik olarak hizmet verecek. Sağ olsunlar mülk sahipleri bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. 10 adet muayene odası, yemekhanesi, ameliyathanesi, rontgen çekim odası da bulunacak" dedi.
 
Mahallenin Polikliniğe ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ise, çalışmaları devam eden Devteşti Semt Polikliniğini Baş Hekim Çakır ile birlikte gezerek çok güzel olacağını ve bir an evvel hizmete girmesini arzuladıklarını, kendilerinin de bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.