Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zeytinyağı Tadım Eğitim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zeytinyağı Tadım Eğitim

Magazin

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi ev sahipliği ve Zeytindostu Derneği ile ortaklaşa “Zeytinyağı Tadım Eğitim Programı” düzenlendi.


Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Ziraat Fakültesi anfisinde düzenlenen program iki gün sürecek.

Koordinasyonunu Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ebru Sakar’ın yaptığı tadım eğitim programı “Kaliteli zeytinyağı yetiştirilmesi, zeytinyağının kalitesini ölçebilen bireyler yetiştirilmesi, zeytinyağının faydalarının anlatılmasını amaçlıyor.

25 kişilik guruplar halinde iki guruptan oluşan tadım toplantısını, zeytin dostu derneği koordinatörü ve tadım uzmanı Serdar Öçten Ünsal sundu.

Tadım eğitimi ile ilgili olarak Zeytin dostu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Abidin Tatlı tarafından yapılan açıklamada; “Eğitimin amacı, üretici ve tüketici farkı gözetmeksizin her kesimde zeytinyağı tadım kriterleri konusundaki bilincin arttırılması ve zeytinyağının duyusal kriterleri açısından tanıtımının yapılmasıdır. Eğitim 1. ve 2. grup olarak gerçekleştirilecek. Eğitimde ayrıca katılımcılara stoklama ve ambalaj gibi konularda da bilgiler aktarılacak. Eğitimin gerçekleşmesinde katkıları olan başta Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi dekanı Prof.Dr. M.Ali Çullu ve öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ebru Sakar’a şükranlarımızı sunuyoruz.” Denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.