Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç, İşadamlarıyla Bir Araya Geldi-VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç, İşadamlarıyla Bir Araya Geldi-VİDEO

Magazin

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyesi iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

ŞUGİAD’da gerçekleştirilen kahvaltıya Vali Celalettin Güvenç, TUSKON Başkan Yardımcısı ve GÜNSİAF Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Vali Celalettin Güvenç’in göreve geldiği günden bu yana işadamlarının yanında olduğunu ve herkese yardımcı olduğunu belirterek, “Bu çizgi ve ufuklar karşısında bizlere de daha çok çalışmak ve gayret etmek düşüyor. ŞUGİAD olarak da TUSKON olarak da elimizden geldiği kadar da bunun içersinde bulunmaya gayret ediyoruz. Tabi bunlar tek taraflı olmuyor. Çizgiyle hedefle oluyor. Bunun için özellikle Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından toplantı salonunda yer alan üyelerini tanıştıran Öksüzoğlu, üyelere ait işletmeler ve derneklerinin işleyişi konusunda bilgi verdi.

Vali Celalettin Güvenç, Türkiye ekonomisinin son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığını ifade ederek, işadamlarının geleceğin Türkiye’sine katkıda bulunması için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. İşletmelerin büyümesi için inovasyona açık olması gerektiğini belirten Vali Güvenç, küçük işletmelerin büyümesi için ortaklık kültürünün kentte gelişmesinin önemine değindi.

Toplantıda Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın ekonomide yeni vizyonlara kavuştuğunu belirterek daimi olarak gelişime açık bir kent haline geldiğini vurguladı.

Daha sonra ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Vali Güvenç’e günün anısına cezve ve fincan takımı hediye etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.