Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tatlıses: birilerin yanması lazım!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tatlıses: birilerin yanması lazım!

Magazin

İbrahim Tatlıses "alın bunların diplomasını" dedi. kendisine dava açıldı.

Tatlıses, doktoruna "Beni yaktı, alın bunların diplomasını" dediği için açılan davadan beraat etti. Ancak doktor, "Aşağılandım" diyerek karara itiraz etti.

İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası kendisini tedavi eden Dr. İsmail Koçak'a Twitter'da ağır eleştiriler yöneltmiş, "Bu işin piriyim dedi inandık. Beni yaktı, alın bunların diplomasını" demişti. Bu gelişme üzerine Koçak, hakarete uğradığını söyleyerek İbrahim Tatlıses'e dava açmıştı. 

ELEŞTİRİ DEĞİL HAKARET

O dava geçenlerde sonuçlandı. Mahkeme, 'Sosyal medyadaki mesaj ağır eleştiri' diyerek Tatlıses'in beraatine karar verdi. Sanatçı tam rahat nefes almışken, Dr. Koçak, itiraz dilekçesi verip Tatlıses'in kendisi hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandığını, tweetlerin eleştiri niteliğinde kabul edilmemesi gerektiğini iddia etti.

TATLISES ŞAHİTLERİM VAR DEDİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İbrahim Tatlıses: "İsmail Koçak Bey; itirazım var diyor, benimde ŞAHİTLERİM var" diyerek itiraz etti.

Tatlıses açıklamasında: "Mağdur olan sadece ben değilim ki, çok hasta var. Ben bu işin Prof.'uyum, diyordu, banada dünya alem İmparator diyor ama ben hiç bir zaman Prof.'um demedim, dememde. O hiç bir zaman aşağılanmadı, hırpalanan benim şuanda... Belki sevenlerim bana kızıyor; ne muhattap oluyorsun diye... O zaman şöyle diyeyim; "SEN YANMAZSAN, BEN YANMAZSAM NASIL ÇIKAR KARANLIKLAR AYDINLIĞA..."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.