Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tatlıses, Ata Demirer'e fena çaktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tatlıses, Ata Demirer'e fena çaktı!

Magazin

Ata Demirer ile Ferdi Tayfur arasındaki kavgaya Tatlıses'te dahil oldu.

İbrahim Tatlıses, Ata Demirer ile Ferdi Tayfur arasında Berlin Kaplanı nedeniyle çıkan tartışmaya ilişkin açıklama yaptı.

Twitter'dan yazan İbrahim Tatlıses, "Ferdi Tayfur'u kimsenin üzmeye hakkı yoktur. Bence Ferdi Tayfur kullanılmıştır. Ferdi Tayfur'un bundan sonra ne şöhrete ne de paraya ihtiyacı vardır. Sadece ağırlanmaya, saygi duyulmaya ihtiyacı vardır. Eğer Ferdi Tayfur'a saygı duyulmuyorsa, o kişinin de kendisine saygısı yoktur" dedi.

"Bizim piyasamızda; ''Ben yazdım, ben çektim'' sevdası çoktur yani hırsız çoktur" diyen Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: O filmde de Ferdi Tayfur- Ata Demirer yazsaydı, Ata Demirer, Ferdi Tayfur'a telefon açıp; ''Ağabey anlattığın senaryoyu çektim, bazı yerlerini değiştirdim, bunu yaparken seni unutmadım, ismini yazdım, mahsuru var mı?" deseydi, inanıyorum ki Ferdi Tayfur hiçbir şey demezdi, daha çok onure olurdu. Ben Ata Demirer'den bunu beklerdim. Zaten senaryo dediğin nedir ki? Bir kelimeyle yola çıkarsın, senaryo yazarsın.
Rotahaber

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.