Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sinem Kobal öpüşmemeye yeminli!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sinem Kobal öpüşmemeye yeminli!

Magazin

Küçük Sırlar dizisinin setindeki öpüşme krizi büyüdü. Sinem Kobal dizinin bu hafta ekrana gelen 13. bölümünün finalinde yazılan öpüşme sahnesinde de oynamak istemedi.
Dizinin haftaiçi Cihangirdeki Boğaz manzaralı setüstü isimli meknda geçen sahnede Çet ile Sunun yakınlaşma sahneleri çekildi. Ancak Kobal senaryodaki sahneye itiraz etti. Sonunda istediği olan Kobal dizinin final sahnesinde Özçivit kendisini öpmek üzereyken eliyle itiyor.

İpek istemese de öpüştü
Kobal geçen haftalarda Arda Turan ile yaşadığı ilişkinin zedelenmesini istemediği için öpüşme sahnesinde oynamak istememiş ve rol arkadaşı Burak Özçivit de bu nedenle Kobalın dudağının kenarını öpmüştü. Kobalın Turanın yasağı yüzünden öpüşmediği iddiası da gündeme geldi. Ancak Kobal, Arda benim işlerime karışmaz. Yasak koymaz demişti. Bunun üzerine dizinin senaristleri öpüşme sahnesi yazdı. Ancak Kobal senaryoya sadık kalmadı. Kobalın öpüşmeme kuralına rol arkadaşı İpek Karapınar da destek verdi. Karapınar, Ali rolünü canlandıran Kadir Doğulu ile öpüşmek istemedi. Ancak yönetmen bu kez yapımcıyı devreye soktu. Karapınar, yazılan sahnede oynaması gerektiğine ikna oldu.

Kaynak: Gülcan Tarımoğlu/Milliyet

BU HABERCİLER TÜRKİYEYİ KUŞATTI
BU SİTE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKU
BU SORULARIN CEVABINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.