Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/9795493b347a6dd44315d55442c3d247.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Din ve Samimiyet konferansı Urfa'da düzenlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Din ve Samimiyet konferansı Urfa'da düzenlendi

Magazin

Şanlıurfa İl Müftülüğü “Din ve Samimiyet” temasıyla bir konferans düzenledi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İl Müftüsü İhsan Açık ve Şanlıurfa’da görev yapan imamlar katıldı.


Eyüp Peygamber Camii İmam Hatibi İsmail Kahvecibaşı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Açılış konuşmasında katılımcıları selamlayan Açık, “Program, dindar olma yolunda biraz daha kendimizi hesaba çekebilme adına hayırlara vesile olsun.” temennisinde bulundu.



Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr Rahmi Yaran, “Din ve Samimiyet” kelimesinin anlamı üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Yaran, Al-i İmran Süresinde geçen ‘Allah katında din yalnız İslam’dır’ ayetiyle başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Kim din olarak İslam’dan başkasını ararsa, o din ondan kabul edilmeyecektir. Yani peşinden gidilecek din İslam’dır, başka dinlerin peşinden gidenler ahirette hüsrana uğrayacaklardır.” (Ramazan Casuk- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.