Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANDER Başkanı Nimetoğlu’ndan, Her demey zalim felek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANDER Başkanı Nimetoğlu’ndan, Her demey zalim felek

Magazin

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanı Mahmut Nimetoğlu’nun bir özelliği daha ortaya çıktı. Nimetoğlu, yer aldığı DSİ Türk Halk Müziği Korosu’nda seslendirdiği “Her demey zalim felek” adlı uzun hava ile konukları mest etti.

Ankara’da, hiçbir akarı olmadan yapmış oldukları ayni ve nakdi yardımlar hemşehrilerine destek olmaya çalışan, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER), sosyal etkinliklerle de hemşehrilerine coşkulu anlar yaşatmaya devam ediyor. Şef Gürkan Sürmen yönetimindeki DSİ Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği “ANADOLU’DAN TÜRKÜLER” konserinde ŞANDER’in özel davetlileri Şanlıurfalılar, DSİ personeli ve sanatsever Ankaralılar, Abdullah Gündüz’ün sunumuyla görkemli ve coşkulu bir halk müziği gecesi yaşadılar.

Geceye Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu, hem korist hemde solist olarak katıldı. Başkan, rahmet ile andığımız büyük üstad Kazancı Bedih tarafından seslendirilerek kulaklarda iz bırakan “Her Demey Zalim Felek” uzun havasını seslendirerek geceye renk kattı.

DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Emekli Vali İ.Halil Nimetoğlu, ŞANDER Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Çavuşoğlu, Emine Şeftalioğlu ile çok sayıda bürokrat ve hemşehri seyirci topluluğu da geceye katılarak ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu’na destek oldular. (Reşat KUŞÇUOĞLU / www.balikligol.com)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.