Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saba Tümer'den Hasan Doğru'ya büyük ayıp!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saba Tümer'den Hasan Doğru'ya büyük ayıp!

Magazin

O Ses Türkiye'nin birincisi Hasan Doğru'yu programına konuk eden Saba Tümer'in, "Maç başlayacak" diyerek şarkıyı yarıda kesmesi tepki çekti.

O Ses Türkiye'nin bu sezon ki şampiyonu Hasan Doğru'yu programına konuk alan Saba Tümer'in şarkıyı yarıda kesmesi büyük tepki çekti.

'SUS' İŞARETİ YAPTI

TV8 ekranlarında yayınlanan "Saba Tümer'le Bu Gece" programına O Ses Türkiye'nin bu sezon ki şampiyonu Hasan Doğru konuk oldu. Konuğundan O Ses Türkiye macerasını dinleyen Saba Tümer, canlı performans dinlemeyi de ihmal etmedi. Hasan Doğru şarkı söylediği sırada Saba Tümer 'Sus' işareti yaparak "Maç başlayacak" dedi ve konuğunun şarkısını yarıda kesti. Hasan Doğru ise, "Söyleyeceklerim bu kadar" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Saba Tümer'in Hasan Doğru'ya yaptığı bu davranış sosyal medyada olay oldu. Twitter kullanıcıları Tümer'e 'Büyük ayıp yaptı' şeklinde tepki gösterdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.