Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Önkol ve Günbeg ailesinin mutlu günü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Önkol ve Günbeg ailesinin mutlu günü

Magazin

Şanlıurfa ŞUTSO kongre ve düğün salonunda İş adamı Arif Önkol’un kardeşi Osman Önkol ve Emine Günbeg ile hayatlarını birleştirdiler.

ŞUTSO düğün sarayına yaklaşık 1000 davetli katıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan, Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Nejmi Hekimoğlu,Şanlıurfa il Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Ferudun Ekemen.İş Adamı Haçım İzol,İş Adamı Mahmut Ağaslan,İş kur Müdürü Nejdet Karasevda,Ak Parti Suruç Belediye Başkan aday adayı Celal Yıldız,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Acar ve iş dünyasından düğüne katılanlar arasındaydı.

 

Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle genç çiftlerimizi kutluyorum Allah hayırlı ve uğurlu etsin genç kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Damat’ın abisi İş Adamı Arif Önkol ise yaptığı açıklamada öncelikle sayın Valime ve il Emniyet müdürüme ve düğünümüze gelen bütün misafirlerime çok teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine saygılarımı sunuyorum.Kardeşim Osman Önkol ve Emine Günbeg’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.