Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KESK Urfa'da İş bırakma Eylemi Yapacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KESK Urfa'da İş bırakma Eylemi Yapacak

Magazin

KESK Hükümetin gündeminde bulunan performans uygulamaları fazla mesai ücretlerinin gasp edildiği gerekçesiyle 27 Şubatta 1 günlük iş bırakma eylemi yapacak.


Kesk’e bağlı Büro Emekçileri Sendikası 27 Şubat 2013 Çarşamba günü tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da Maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu başta olmak üzere tüm örgütlü olduğu kurumlarda 1 gün iş bırakma eylemi yapacağını açıkladı.
Kesk’e bağlı Büro Emekçileri Sendikası adına açıklama yapan Şube Başkanı Ahmet Seyarcı; “Taleplerimiz, sadece kamu hizmeti verenlerin değil kamu hizmeti alan her kesimin talebidir. Sağlık ve eğitim başta olmak üzere kamu hizmetlerinin piyasalaştırılmasına karşı grevdeyiz. Taşeronlaştırmaya karşı grevdeyiz. Emeklilerimizin sefalet koşullarına karşı grevdeyiz. Adaletsiz uygulanan vergi ve ücret politikalarına karşı grevdeyiz. Uygulanan küresel ekonomik yapı ile işsiz kalanlar için grevdeyiz. Çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakmak için grevdeyiz.
Bu nedenle 27 Şubat Çarşamba günü bu kurumlarda işi olan halkımızın bu işlerini bir gün sonraya erteleyerek grevimizi destekleyeceklerine inanıyoruz.
Mücadelemiz " kazanılan haklarımızı gasp eden anti-demokratik uygulamalara karşı İnsanca yaşam, güvenceli iş ve güvenli gelecek" mücadelesidir. Bu mücadelemiz meşru ve aynı zamanda hepimizin ortak bir mücadeledir. Bu nedenle Üyemiz olsun olmasın tüm çalışan arkadaşlar; Ya kamunun tasfiyesini hedefleyen, kamu çalışanlarının iş güvencesini ortadan kaldıracak sözleşmeli köle haline getirecek bu düzenlemelere seyirci olacak, ya da herkese eşit, parasız, ulaşılabilir ve nitelikli kamu hizmetinin verilmesi için örgütlü bir mücadelede yerini alacaktır.
Ayrıca Anayasanın 90. Maddesi, 151 sayılı ILO Sözleşmesi’nin 3.maddesi, Mevcut Danıştay ve Yargıtay kararları, Avrupa Birliği Temel HaklarI Şartı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları gereği iş bırakma eylemimiz meşru olup, Bütün arkadaşlarımızı bu eylemimize güç vermeye davet ediyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.