Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli'den Şanlıurfaspor açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli'den Şanlıurfaspor açıklaması

Magazin

Çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Şanıurfaspor ve 1641 Trabzon maçı için açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli; "Müsamaha Değil Adalet istiyoruz" dedi.

Dişli; "Pazar Günü Şanlıurfa GAP Arena stadında oynan Şanlıurfaspor Trabzon 1461 maçında meydana gelen talihsiz olaylar nedeniyle maç tatil edilmiştir.

Futbol liglerinde sahaya inen seyirci affedilemez bir hata ise Şanlıurfaspor musabakalarına atanan hakemlerin, tüm kulüplerin müsabakalarında adil, tarafsız, cesaretle ve başarılı yönetimler göstermelerini beklemek en doğal hakkımızdır.

Şanlıurfaspor 1.763.000 nüfusu profesyonel ligde temsil eden tek takımıdır. Dolayısıyla MHK Şanlıurfa kurulunun buraya atanan hakemler deadil, tarafsız ve emeğe saygılı yönetimler ortaya koyan hepsinden önemlisi tecrübeli ve geçmişinde çok sayıda maç tatil etmiş hakemlerden olmaması gerekir.

Kaldı ki;

1461 Trabzon'un kulüp başkanı Suat Şen, Maçın tatil edilmesine ilişkin olarak, “kendilerine yönelik en ufak olumsuz bir olayın cereyan etmediğini, hakem ve Şanlıurfaspor taraftarı arasında gelişen olaylar sonucu maçın tatil edildiğini” basına beyan etmiştir.

Bütün bu gelişmeler göz önüne alınarak, TFF Tahkim kurulunun alacağı kararın adaletli olacağına olan inancımız korumaktayız" dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.