Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karakeçili Ailesinin Mutlu Günü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karakeçili Ailesinin Mutlu Günü

Magazin

Şanlıurfa’da Karakeçili aşiretine mensup ve Şanlıurfa’nın tanınmış isimlerinden olan noter Sebahattin karakeçili'nin oğlu sigorta eksperi M. Nurullah karakeçili ile Sosyolog Fahrünisa Fırat Şanlıurfa Şehitlik Çamlık Düğün Salonunda yapılan Muhteşem Organizasyonlu düğünle dünya evine girdi.



Şehitlik çamlıkta yapılan muhteşem organizasyon ile dünya evine giren çiftlenir düğününe Şanlıurfa’nın tanınmış birçok ismi katılırken Atilla Taş’ın Hafta sonları sunduğu Taş devri Kanal7’de her Pazar akşamı saat 19:00’da ekranlara gelen gezi programı Taş Devri bu haftayı Şanlıurfa’ya ayıran Atilla Taş Şanlıurfa’da yapılan aşiret düğününü görüntüye alarak bu haftaki programında sunacak Kadınlardan dayak yiyen Atilla Taş'ın düğündeki çekimleri eğlenceli geçti.

Şanlıurfa’da birçok Yeniliklere ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Hayalim organizasyon’un imzasını taşıyan muteşem düğün 2011 yılına damgasını vurdu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.