Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hülya Avşar'dan suç duyurusu!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hülya Avşar'dan suç duyurusu!

Magazin

Ünlü sanatçı kendisine Twitter'da hakaret ve iftirada bulunduğu iddiasıyla yapımcı Erol Köse hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Hülya Avşar Twitter'da hakaret ve iftirada bulunduğu iddiasıyla yapımcı Erol Köse hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Soruşturma başlatan savcılık Avşar ve Köse'ye ifadelerinin alınabilmesi için davetiye gönderdi. Avşar'a şikayet ettiği Erol Köse ile uzlaşıp uzlaşmayacağı sorulacak. Soruşturma sonucunda Ünlü yapımcı hakkında ya takipsizlik kararı verilecek ya da hapis cezası istemiyle yargılanabilecek. Köse, Twitter'da ve katıldığı televizyonlardaki magazin programlarında, "Hülya'nın bir kaseti var; ortaya çıkarsa rezil olur" ve "Hülya Avşar ile Şahan birlikte" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Bugün


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.