Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hollywood Yahudilerin elinde, Biz Müslümanlar star olamayız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hollywood Yahudilerin elinde, Biz Müslümanlar star olamayız

Magazin

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, Müslüman sanatçıların dünya starı olamayacağını söyledi. Hollywood ve müzik sektörünün Yahudilerin elinde olduğuna dikkat çeken Özay, "Dünyada isim yapmamız din kavramından dolayı çok zor!" dedi.

Sinema dünyasına hükmeden Hollywood'un Yahudilerin elinde olduğu ve Müslümanların bu alanda bu yüzden geride kaldığı yorumlarına ünlü manken Tuğba Özay da katıldı. Posta'yakonuşan Özay, "Biz de neden dünya starı çıkmıyor?" sorusuna "dinimizden dolayı" yanıtını verdi.
"YAHUDİLERİN ELİNDE"


Özay şunları söyledi: Şu gerçeği kabul etmemiz gerekir, ilk neden din faktörüdür. Bugün Hollywood ya da müzik dünyası kimin elinde? Nasıl ki Türkiye’de star olmak için İstanbul’a gelmen gerekir. Dünya starı olmak içinde Amerika’da yaşaman lazım. Yahudilerin elinde. Bizde de çok iyi sesler modeller var ama dünyada isim yapmamız din kavramından dolayı çok zor!


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.