Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvan'da trafik kazası; 8 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvan'da trafik kazası; 8 yaralı

Magazin

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 si çocuk 8 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 15.00 sularında Hilvan Şanlıurfa Karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa istikametine gitmekte olan M. Emin Bilbay idaresindeki 36 KC 596 plakalı otomobil akaryakıt almak için yol kenarındaki istasyona girdiği sırada arkasından hızla gelen Adalet Öge idaresindeki 80 KL 959 plakalı otomobil arkadan çarptı. Can kaybının yaşanmadığı trafik kazasında M.Emin Bilbay (38), Bedriye Bilbay(32), Serkan Bilbay (4)Zeynep Avut (63), Adalet Öge (48), Fatma Tülek (28) ile 28 günlük olan ikiz bebekler Eslem Sare Tülek ile Yusuf Eylem Tülek yaralandılar.



Yaralılar, çevredekilerin ihbarı sonucu olay yerine gelen ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu kritik olan anne Fatma Tülek ve ikizlerinin hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Meydana gelen kazanın ardından güvenlik güçleri olay mahallinde inceleme başlattı.



Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Mustafa UFAK / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.