Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halit Ergenç, Başbakan'ı haklı çıkardı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halit Ergenç, Başbakan'ı haklı çıkardı

Magazin

Gezi Parkı protestolarında ön saflarda yer alan 'Muhteşem Yüzyıl'ın Süleyman'ı Halit Ergenç ve eşi oyuncu Bergüzar Korel, tatil için Çeşme Alaçatı'yı tercih etti. Protestoların sona ermesinin ardından tatile çıkan çift Alaçatı'ya geldi.

TATİLE ÇIKTIK ANORMAL BİR ŞEY YOK

Bir restoranda yemek yiyen ikili, Gezi Parkı'nda yaptıklarından dolayı halkın büyük ilgisini gördü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranları restoranın kapısında beklerken, Bergüzar Korel "Biz de tatile çıktık anormal bir şey yok" dedi.

BAŞBAKAN'I HAKLI ÇIKARDILAR

AK Parti'nin Erzurum'da düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı eylemlerini destekleyen sanatçılara yüklenmişti: "Bunlar işte böyle sosyalist. Bu sosyalist geçinenleri şimdi bir arayın çoğu Bodrum'da yatlarındadırlar. Bunları İstanbul'dan tanırım. Sözde sanatçılarını ve aydınlarını tanırım. O çığırtkanlık yapan var ya, 'mesele Gezi Parkı değil, hala anlamadın mı?" diyen var ya. Bunlar yeri geldiği zaman Boğaz'a karşı viskiyi yudumlamasını da çok iyi bilirler. Bunlar sosyalist falan... Geçin bunları…"


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.