Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gözeli köyünde Davaro Filmi Gerçek Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gözeli köyünde Davaro Filmi Gerçek Oldu

Magazin

ŞANLIURFA’nın Viranşehir İlçesi Kuyucak Köyüne Uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlediler.

Viranşehir İlçesi Gözeli Köyünde Geçtiğimiz Günlerde iki ailenin üyeleri arasında koyunların ekili tarlaya girmesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.olaydan sonra Perver’in yakınları kavgadan sonra intikam almak için Gözeli Köyü’ne Köylüklerin anlatımına göre 4 koldan saldırmak istedi. jandarmanın zamanında tedbir almasının ardından olası bir facianın önüne geçildi. o köy taramasında Jandarmanın Olay yerinde 1000 üzerinde kaleşnikof boş kovanı toplamıştı.
Dün gece köye yine saldırı oldu. saldırıda 4 elektrik trafosu daha Uzun namlulu silahlarla patlatıldığı bildirildi.

KOYUNLARIN EKİLİ ALANA GİRMESİ İLE BAŞLAYAN KAVGA "DAVARO" FİLMİNİ ARATMAYACAK OLAYLARA NEDEN OLUYOR

köyün sahibi olan Viranşehir devlet Hastanesi Baştabip yardımcılarından Doktor İbrahim Turan, "Jandarmanın 24 saat nöbet tutuğu köyde, Geçtiğimiz günlerde Kuyucak köyüne Uzun namlulu silahlarla saldırılmış Jandarmanın zamanında mudahalesi sonucu can kaybı olmamıştı. Jandarmanın Köyde olduğunu bilmelerine rağmen Köyün 16 tane trafasu uzun namlulu silahlarla Taranması sonucu patlatılmış Kim ve kimler tarafından yapıldığı bilinmesine rağmen Hiç kimse göz altına alınmamasıyla cesaretlenen kişiler dün gece geç saatlarda jandarmanın gözleri önünde 4 trafo daha Uzun namlulu silahlarla patlatılmıştır.

Köyün sahibi olan Dr İbrahim turan açıklamasında: " Artık Bu olay Kan davasından çıkmış Amaçları Ana yurdum olan köyüme Toprağıma göz konulmuştur Yapılan bu saldırılar Bizleri yıldırmak buraları terk etmemizi sağlamak adınadır ben devletime güveniyorum Bize yapılan bu zülme dur diyeceğini Bu saldırıları yapanların belli olduğunu Jandarma'nın bu saldırıyı yapanları yakalayacağını umuyorum"
dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.