Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gökhan Özen Şanlıurfa'da sevenleri ile buluşacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gökhan Özen Şanlıurfa'da sevenleri ile buluşacak

Magazin

Gökhan Özen, 24 Mayıs Cumartesi günü Kahramanmaraş Piazza’da, 25 Mayıs Pazar günü ise Şanlıurfa Piazza’da sevenleriyle buluşacak.

Pop müziğin dev ismi Gökhan Özen, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da düzenlenecek imza günlerinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasındaki başarılı çalışmaları kadar, sempatik ve sıcak tavırlarıyla da milyonların gönlünü kazanan Gökhan Özen; 24 Mayıs Cumartesi günü Kahramanmaraş Piazza’da, 25 Mayıs Pazar günü ise Şanlıurfa Piazza’da hayranlarıyla bir araya gelecek. Özen, imza günlerinde sevenleriyle bol bol sohbet edip, imza dağıtacak ve fotoğraf çektirecek.

Son albümü Milyoner ile ödüle doymayan ünlü sanatçı Gökhan Özen, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri’ndeki imza günü etkinliklerinde rekorlara imza atan son albümünden şarkılar da söyleyecek. Kahramanmaraş Piazza’da 24 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da, Şanlıurfa Piazza’da ise 25 Mayıs Pazar günü saat 13:00’te sevenlerinin karşısında olacak Gökhan Özen’e iki dansçısı da eşlik edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.