Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Faruk Çelik'in Kardeşine Tutuklama Kararı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Faruk Çelik'in Kardeşine Tutuklama Kararı

Magazin

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı dün hakkında yakalama emri çıkartılmasının ardından bu sabah Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Bursaspor’un hesaplarında usulsüzlük yapıldığı ve zimmet iddialarıyla başlatılan soruşturmada dün bazı kişiler gözaltına alınmış, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile Bursaspor’un eski yöneticilerinden olan Şanlıurfa milletvekili Devlet Bakanı Faruk Çelik’in kardeşi Osman Çelik hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Yazıcı’nın geldiğini haber alan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da emiyete geldi.
İşadamı ve eski milletvekili olan İbrahim Yazıcı’nın, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Cnntürk


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.