Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dolandırıcıların yeni kurbanı Haliliye Belediyesi oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dolandırıcıların yeni kurbanı Haliliye Belediyesi oldu

Magazin

Her gün eyi bir yöntem kullanan dolandırıcıların yeni yöntemi resmi kurumların adını kullanarak dolandırmak oluyor.

Daha önce Şanlıurfa'da başta valilik olmak üzere çeşitli kurumların ismini kullanan dolandırıcılar bu kez Haliliye Belediyesindeki yetkililerin ismini kullanarak vatandaşı dolandırıyorlar.

BELEDİYE UYARDI

Haliliye Belediyesi vatandaşı arayıp kendilerini Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkilileriolarak tanıtan şahıslara karşı uyanık olmalarını ve emniyet yetkilileri ile irtibata geçmeleri istedi.

İŞTE BELEDİYEDEN YAPILAN O AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

Haliliye Belediyesi olarak, kentimizde gerçekleştirilen dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlarımızı uyarmak, bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle aşağıda paylaştığımız metnin kamuoyu ile paylaşımı bizim için son derece önemlidir. Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

"Kentimizde Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkililerinin isimleri kullanılarak yapılan aramalarla, vatandaşlardan para veya menfaat temini yönünde talepler gelmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda dolandırıcılara karşı tedbirli olmaları, bu ve benzer durumlarda emniyet yetkilileri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Lütfen, sizi arayarak yardım kampanyası, belediye uygulaması vb. nedenlerle taleplerde bulunanlara inanmayınız. Bu kişi ya da kişilere karşı tedbirli ve dikkatli olunuz. Belediyeler vatandaşlardan her hangi bir şekilde yardım ya da destek talebinde bulunmamaktadır. Kendisini; Başkan, Başkan Yardımcısı veya Belediye yetkilisi olarak tanıtanlara karşı Haliliye Belediyesi olarak, olası vakaların yaşanmaması adına vatandaşlarımızı uyarıyor, bu kişilere itibar edilmemesi için hatırlatmada bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.