Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BELEDİYE GÜNDE 100 BİN YOLCU TAŞIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BELEDİYE GÜNDE 100 BİN YOLCU TAŞIYOR

Magazin

Şanlıurfa Belediyesi BELSAN şirketinden yapılan yazılı açıklamaya göre toplu taşıma araçlarının devreye girdiği 6 aylık süre içerisinde günde 100 bin kişiyi taşımaya başladıkları bildirildi.


Açıklamada, çok az sayı ile toplu taşımaya başlayan belediyenin kısa sürede araç filosu sayısını 170 çıkarttığı da dile getirildi.
Belediye toplu taşıma sistemini halkın çok sevdiğinin aktarıldığı açıklamada yolcuların daha konforlu seyahat etmelerinin sağlandığın altı çizildi. Belediyenin toplu taşıma aracını kullanan Şanlıurfalılara teşekkür eden BELSAN, akıllı bilet sisteminin her geçen gün daha büyüyüp geliştiğine yer verildi.
Yolcuların toplu taşıma sisteminin iyileşmesi için 444 23 26 nolu çağrı merkezine şikâyetlerinin bildirmelerini de isteyen BELSAN, Urfa Kartta yaptıkları kampanyalara toplu taşıma otobüsleri ile herkesin birer özel otomobili gibi hizmet vermeye başladıklarını duyurdu. Urfa kartlarına, öğrencilerin 35, sivillerin de 45 lira dolum yaptırmaları durumunda toplu taşımaya bir ay sınırsız binme imkânı sağlayan BELSan’a teşekkür yağıyor. BELSAN, vatandaşlardan aldığı olumlu tepkiler arasında “Kendimizi sanki özel otomobilimiz varmış gibi hissediyoruz. Çünkü bir ay içerisinde belediyenin toplu taşıma araçlarına sayısız kez biniyoruz. En yakın yere bile yürüyerek gitmek yerine belediyenin otobüslerini kullanıyoruz. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor.”ifadelerini kullananların sayısı çok fazla.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.